جستجو در مقالات منتشر شده


۳ نتیجه برای انصاری

نگار انصاری ، دکتر فضل الله غفرانی پور، دکتر سید مسعود کیمیاگر ، نشمین انصاری ،
دوره ۹، شماره ۲۵ - ( ۷-۱۳۸۴ )
چکیده


خانم معصومه انصاری، آقا مصطفی کریمی، آقا مهرداد خالدیان،
دوره ۱۹، شماره ۶۰ - ( ۱-۱۳۹۷ )
چکیده

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت شبکه‌های هم‌تألیفی و موضوعی در گسترش تخصص‌گرایی و ارتقای کیفیت آثار علمی، هدف از انجام  این پژوهش ترسیم و تحلیل شبکه‌های هم‌تألیفی و موضوعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پایگاه استنادی علوم بین سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۱۱ است.
مواد و روش کار: جامعۀ مورد مطالعه، تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، نمایه شده در پایگاه استنادی علوم، طی سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۶ است. برای تجزیه‌و‌تحلیل داده‌ها از نرم‌افزار HistCite، Excell و جهت ترسیم شبکه‌ها و تحلیل آنها از نرم‌افزار Citespace و Gephi استفاده شد.
یافته‌ها: تعداد تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال‌های مورد بررسی، ۵۱۸ مدرک با ۴۹۱۴ استناد است. میانگین تعداد استناد به‌ازای هر مدرک، ۹ و الگوی هم‌نویسندگی غالب در این سال‌ها، الگوی پنج‌نویسندگی است. شاخص همکاری در سال‌های مورد بررسی ۵/۶۶، درجۀ همکاری ۰/۹۹ و ضریب همکاری۰/۹۸  است. تمایل پژوهشگران به ایجاد شبکۀ هم‌تألیفی بین سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۱۱ افزایش یافته و بیشترین همکاری بین‌المللی پژوهشگران دانشگاه، با کشور کانادا است. در شبکۀ موضوعی ترسیم شده و میان موضوعات مورد پژوهش دانشگاه، بهداشت محیط، عمومی و حرفه‌ای، بیشترین مرکزیت درجه و داروسازی و داروشناسی بیشترین مرکزیت بینیت را دارند.
نتیجه‌گیری: با توجه به بالا بودن همکاری علمی و هم‌تألیفی بین پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ایجاد زمینه‌های لازم جهت آغاز و تحکیم همکاری‌های بین‌المللی و ملی و ایجاد گروه‌های همکار علمی و تخصصی توصیه می‌شود.

 
 
زهره احمدی، طاهره رمضانی، ذبیح الله قارلی پور، فاطمه سادات ایزدخواه، سیامک محبی، احمد راهبر، محمدعلی انصاری،
دوره ۲۰، شماره ۶۵ - ( ۴-۱۳۹۸ )
چکیده

زمینه و هدف: با توجه به عواملی نظیر بروز نسبتاً بالای عوارض از ناشی از واکسیناسیون و اختلافات موجود در عوارض گزارش شده، این مطالعه با هدف تعیین شیوع پیامدهای نامطلوب متعاقب ایمنسازی در شهر قم از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۵ انجام شد.
مواد و روش­ کار: این مطالعه از نوع توصیفی مقطعی بود که جامعه مورد مطالعه در این پژوهش، کلیه نوزادانی است که طی سال‌های ۱۳۹۳-۱۳۹۵ به دلیل وقوع عوارض واکسیناسیون در آن‌ها به پزشک ارجاع شده‌اند. تمامی افراد جامعه (۴۱۲ نفر) بدلیل محدودیت تعداد، به روش نمونه‌گیری سرشماری وارد مطالعه شدند. دادهها با استفاده از فرم بررسی پیامدهای نامطلوب ایمن‌سازی مربوط به مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر گردآوری شدند و در نهایت توسط نرم افزار SPSS نسخه ۱۹ و شاخص‌های توصیفی آنالیز گردید.
یافته‌ها: ۴/۵۳ درصد از کودکان، مذکر و ۶/۴۵ درصد مؤنث بودند. بیشترین عوارض مورد مشاهده به ترتیب شامل بثورات پوستی (۴۳/۲ درصد)، تب (۲۸/۲ درصد)، تورم (۲۷/۹ درصد)، برجستگی سفت محل تزریق (۲۲/۸درصد) و درد (۹/۲ درصد) بود. همچنین ۷۲/۳درصد از عوارض منجر به بهبودی کامل گردیده، ۲۵ درصد تحت درمان بوده و تنها ۵/۰ درصد به صورت عوارض ماندگار بودند.
نتیجه‌گیری: عوارض عمدتاً خفیف و گذرا است و بخش اعظم آن‌ها بدون نیاز به درمان دارویی بهبود می‌یابند. در این میان ممکن است عوارض نادر و خطرناکی رخ دهد. لذا، یک برنامه دقیق پیگیری و ثبت گزارش عوارض ایمن‌سازی توصیه می‌شود.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علوم پزشکی زانکو می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Zanko Journal of Medical Sciences

Designed & Developed by : Yektaweb