دوره 19، شماره 62 - ( 7-1397 )                   جلد 19 شماره 62 صفحات 60-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

The Feasibility Study Implement of Virtual Courses of Biosafety for Post-Graduates Students in Iran University of Medical Science in 2018: A short communication. Zanko J Med Sci 2018; 19 (62) :53-60
رودباری مریم، نیکبخت فرناز، شمس سید علی، فراهانی علیرضا، کشاورزی محمدحسن، ذبیحی عاطفه و همکاران.. امکان سنجی برگزاری دوره‌های مجازی حفاظت زیستی جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1397: یک گزارش کوتاه. مجله علوم پزشکی زانکو. 1397; 19 (62) :53-60

چکیده:   (2186 مشاهده)
زمینه و هدف: آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی در طی سال های گذشته توسعه یافته است و تمامی کشور ها سعی در توسعه این تکنولوژی مدرن در آموزش و اقتصاد داشته اند. این مطالعه با هدف بررسی امکان سنجی برگزاری دوره های مجازی حفاظت زیستی جهت دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا گردید.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی مقطعی اطلاعات با کمک پرسشنامه محقق ساخته از 146 دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی جمع آوری گردید. روایی پرسشنامه به تایید خبرگان رسید و پایایی آن به روش آلفای کرونباخ 0/76 تعیین گردید. داده ها با نرم افزار SPSS16 تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها:  نتایج نشان داد که از نظر دانشجویان امکان استفاده از این دوره به صورت مجازی می باشد و بیش از 90% آنها با برگزاری دوره های مجازی موافق بودند. با این حال یکسری چالش ها در زمینه زیرساخت هایی نظیر امکانات مالی و فنی، نیروی انسانی و فرهنگی وجود دارد.
نتیجه گیری: به نظر می رسد تامین زیرساخت ها نقش حیاتی برای توسعه آموزش مجازی دارند و کمبود آنها دانشجویان را دلسرد خواهد نمود، بنابراین باید همواره به آن توجه نمود.
دریافت: 1396/12/26 | پذیرش: 1397/3/22 | انتشار الکترونیک: 1397/7/23